Menu miesiąca

 

Przystawka:

Krem z rydzów, pieczone ziemniaki, crème fraiche, rydze z masła

Tatar ze świeżego śledzia bałtyckiego, kapary, jajko przepiórcze, kurki marynowane, szalotka, parmezan, kawior czarny

Rukola, pieczony filet z gęsi, pomarańcza, winegret, mus z pieczonej szarej renety z cynamonem

 

Dania główne:

Gnocchi dyniowe w sosie orzechowym, dynia, szałwia, orzech macadamia, kaki w imbirze

Filet z pstrąga, purée z selera i gruszki, olej rydzowy, kiszona rzepa, puder z oscypka, kuskus perłowy, baby gruszka

Policzki wieprzowe, sos pieczeniowy ze śliwowicą, pepitki warzywne, grillowane warzywa

 

Desery:

Mini tarta z kremem kokosowym, mus z ananasa, żel mandarynkowy, chrupka kokosowa, miechunka, kumkwat

Fondant czekoladowy, lody z czarnego bzu, piasek kawowy, karmelizowane migdały

© 2014 Thermaleo Sp. z o.o. - Wszelkie prawa zastrzeżone

Używamy plików cookies

W tej witrynie stosujemy pliki cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, analiz, statystyk, reklamy. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies i podobnych technologii. Więcej w „Informacja o plikach cookies” w Polityce Prywatności. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Czytaj więcej…

Zrozumiałem
Atrakcje w sercu Uzdrowiska

Amadeus: CH QAZMOD
Sabre: IH 236374
Galileo: CH C7307
Worldspan: IH QAZMO
Dhisco: IH 47446