Menu miesiąca

Przystawka:

Cappuccino z kurek, salsa z batat i szparagów, puder z koperku, ricotta

Sałatka z rukoli i kiełków rzodkiewki, arbuz, prażone orzeszki Pini,
płatki fileta z przepiórki, pomarańczowy winegret, groszek cukrowy

Tatar z wędzonego łososia, truskawka, mus z pietruszki i limonki,
majonez tymiankowy, czarny kawior, pasta chermoula

Dania główne:

Gnocchi, borowik świeży, masło rozmarynowe, rukola,
pieczona papryka, parmezan

Filet z pstrąga, puree z skorzonery z figami, fasolka szparagowa,
szynka szwarcwaldzka, karmelizowana biała rzodkiew

Udko z kaczki confit, sos maślano malinowy,
puree z groszku zielonego aromatyzowane limonką,
marchew paryska, rzodkiew arbuzowa, kolendra

Desery:

Semifreddo rabarbarowe, beza, mus z nektarynki,
owoce sezonowe, palona czekolada

© 2014 Thermaleo Sp. z o.o. - Wszelkie prawa zastrzeżone

Używamy plików cookies

W tej witrynie stosujemy pliki cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, analiz, statystyk, reklamy. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies i podobnych technologii. Więcej w „Informacja o plikach cookies” w Polityce Prywatności. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Poznaj nasze zasady.

Zobacz jak dbamy o Twój komfort i bezpieczeństwo. Czytaj więcej