Menu miesiąca

 

Przystawka:

Rukola, zielone warzywa, czerwona porzeczka, bundz,
winegret z czerwonej porzeczki

Chłodnik z pomidorów malinowych i truskawek, salsa z selera naciowego, truskawek i mozarelli

Podwędzane crudo z jesiotra, kawior z pstrąga, ogórek marynowany
w ginie, majonez szczypiorkowy

 

Dania główne:

Gnocchi ze szpinakiem, ser feta, karmelizowana gruszka,
orzechy nerkowca

Filet z pstrąga, purée z zielonego groszku z trawą cytrynową,
białe szparagi w szynce parmeńskiej, karmelizowane wiśnie

Filet z kaczki, sos z owoców leśnych, smażone kurki,
purée z pieczonego młodego ziemniaka

 

Desery:

Cytrynowe crème brûlée, lody z herbaty matcha, owoce,
palona czekolada

Mini torcik jagodowy, czekoladowy biszkopt, beza, maliny,
sos z marakui

© 2014 Thermaleo Sp. z o.o. - Wszelkie prawa zastrzeżone

Używamy plików cookies

W tej witrynie stosujemy pliki cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, analiz, statystyk, reklamy. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies i podobnych technologii. Więcej w „Informacja o plikach cookies” w Polityce Prywatności. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Czytaj więcej…

Zrozumiałem
Atrakcje w sercu Uzdrowiska

Amadeus: CH QAZMOD
Sabre: IH 236374
Galileo: CH C7307
Worldspan: IH QAZMO
Dhisco: IH 47446