Menu miesiąca
Przystawka:
Cappuccino z kurek, salsa z batat i szparagów, puder z koperku, ricotta
Sałatka z rukoli i kiełków rzodkiewki, arbuz, prażone orzeszki Pini,
płatki fileta z przepiórki, pomarańczowy winegret, groszek cukrowy
Tatar z wędzonego łososia, truskawka, mus z pietruszki i limonki,
majonez tymiankowy, czarny kawior, pasta chermoula
Dania główne:
Gnocchi, borowik świeży, masło rozmarynowe, rukola,
pieczona papryka, parmezan
Filet z pstrąga, puree z skorzonery z figami, fasolka szparagowa,
szynka szwarcwaldzka, karmelizowana biała rzodkiew
Udko z kaczki confit, sos maślano malinowy,
puree z groszku zielonego aromatyzowane limonką,
marchew paryska, rzodkiew arbuzowa, kolendra
Desery:
Semifreddo rabarbarowe, beza, mus z nektarynki,
owoce sezonowe, palona czekolada