Menu miesiąca

 

Dania główne:

Filet z kurczaka supreme, jarmuż duszony w białym winie, sos tymiankowy, karmelizowana gruszka

Policzki wieprzowe duszone w piwie pszenicznym, kasza pęcak z kurkami, mus z buraka z ananasem

Filet z pstrąga, ziemniaki saute, frytowane pomidorki cherry, sos kaparowy

Polędwiczka z indyka duszona w winogronach, sos żurawinowy, puree z dyni, blanszowane warzywa


Desery:

Creme brulee pomarańczowe, sezonowe owoce

Parfait chałwowe, prażone jabłka z cynamonem, sos malinowy

Gorące ciasto czekoladowe, sos mandarynkowo anyżowy, lody miodowo lipowe własnej produkcji

Tarta borówkowa, sos ze słonego karmelu, lody czekoladowe

© 2014 Thermaleo Sp. z o.o. - Wszelkie prawa zastrzeżone

Strona wykorzystuje pliki cookie.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Czytaj więcej…

Zrozumiałem
Atrakcje w sercu Uzdrowiska