Menu miesiąca

 

Przystawka:

Chłodnik z młodych buraków, ziemniak, chrzanowa śmietana, koperek, rzodkiewka, ogórek

Tatar ze śledzia, majonez szczypiorkowy, cebula dymka,
kawior z pstrąga, ser Bursztyn

Sałatka z tęczowej botwiny, jajko po szkocku z wędzonym pstrągiem, winegret z kiszonej cytryny, szparagi zielone

 

Dania główne:

Gnocchi, pesto pietruszkowe, jajko posche, parmezan,
fasolka szparagowa, mini brokuł, soliród

Filet z pstrąga, sos ostrygowy, mini szparagi, mus z palonego
zielonego jabłka, puder koperkowy, kasza orkiszowa, por

Pierś z perliczki supreme, sos Café de Paris, purée
z pieczonej pietruszki, brukselka jarmużowa

 

Desery:

Panna Cotta śmietankowa, żel wiśniowy z białą czekoladą,
ziemia kakaowa, owoce sezonowe

Sernik, brzoskwinia, kruszonka, mus z banana, świeża nektarynka,
lody ciasteczkowe z bakaliami

© 2014 Thermaleo Sp. z o.o. - Wszelkie prawa zastrzeżone

Używamy plików cookies

W tej witrynie stosujemy pliki cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, analiz, statystyk, reklamy. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies i podobnych technologii. Więcej w „Informacja o plikach cookies” w Polityce Prywatności. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Czytaj więcej…

Zrozumiałem
Atrakcje w sercu Uzdrowiska

Amadeus: CH QAZMOD
Sabre: IH 236374
Galileo: CH C7307
Worldspan: IH QAZMO
Dhisco: IH 47446