Klub gastronomiczny
Wiosna, lato, jesień, zima - każdy sezon skrywa w swojej naturze sekrety wybornych smaków.
Chcąc podkreślić sezonowość natury, nasz Szef Kuchni zaprasza Państwa do degustacji i delektowania się bogactwem świeżych i oryginalnych smaków w eleganckich wnętrzach restauracji.
Bycie członkiem ekskluzywnego klubu Modrzewie Gastronomic Club to unikalna szansa na kulinarne doświadczenia proponowane przez naszych ekspertów.
Membership Request
Menu miesiąca
Przystawka:
Chłodnik z młodych buraków, ziemniak, chrzanowa śmietana, koperek, rzodkiewka, ogórek
Tatar ze śledzia, majonez szczypiorkowy, cebula dymka,
kawior z pstrąga, ser Bursztyn
Sałatka z tęczowej botwiny, jajko po szkocku z wędzonym pstrągiem, winegret z kiszonej cytryny, szparagi zielone
Dania główne:
Gnocchi, pesto pietruszkowe, jajko posche, parmezan,
fasolka szparagowa, mini brokuł, soliród
Filet z pstrąga, sos ostrygowy, mini szparagi, mus z palonego
zielonego jabłka, puder koperkowy, kasza orkiszowa, por
Pierś z perliczki supreme, sos Café de Paris, purée
z pieczonej pietruszki, brukselka jarmużowa
Desery:
Panna Cotta śmietankowa, żel wiśniowy z białą czekoladą,
ziemia kakaowa, owoce sezonowe
Sernik, brzoskwinia, kruszonka, mus z banana, świeża nektarynka,
lody ciasteczkowe z bakaliami